Ponudba

 • Projektna dokumentacija

Izdelamo in uredimo vse potrebne načrte in dokumente, ki jih zahteva slovenska zakonodaja za pridobitev željenih gradbenih dovoljenj.

 •  Idejni načrt 

Idejna zasnova (IDZ) IDZ je grafični prikaz in opis gradnje. Njen namen je pridobitev projektnih pogojev pri državnih agencijah v primeru varovanja naravne dediščine, območij vodotokovin pridobitev soglasij pri upravljalcih komunalne infrastrukture. IDZ mora vsebovati načrt arhitekture in prikaz priključitev na gospodarsko javno infrastrukturo. Idejni projekt (IDP) IDP je urejen skupek načrtov, na podlagi katerih se investitor odloča o najustreznejši varianti gradnje. Izdela se le, če je tako določeno s posebnimi predpisi ali na željo investitorja.

 • Projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD) 

Projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja je namenjen upravnemu postopku na upravni enoti, kjer vam na podlagi projekta in plačanega komunalnega prispevka izdajo gradbeno dovoljenje za željeni objekt. Vsebina projekta za gradnjo ne zadošča, za izvedbo je potreben projekt za izvedbo.

 • Projekt za izvedbo (PZI)

Projekt za izvedbo je projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja dopolnjen s podrobnimi načrti, na podlagi katerih se lahko izvede gradnja. Projekt vsebuje: vodilno mapo, načrt arhitekture, načrt gradbenih konstrukcij, načrt električnih instalacij, načrt strojnih instalacij.

 • Projekt za uporabno dovoljenje (PID)

Za pridobitev uporabnega dovoljenja je potreben projekt izvedenih del, v katerem se ugotovijo morebitna odstopanja z gradbenim dovoljenjem. Odgovorni vodja projekta podpiše izjavo o skladnosti novega objekta z obstoječimi načrti.

 • Projekt preureditve obstoječih objektov

Nudimo vam načrtovanje preureditve obstoječih objektov v obliki izmer, posnetkov obstoječega stanja, načrti rušenja in seveda svetovanjem ter načrti adaptacije ali dozidave. Spremljamo vas lahko v celotni prenovi ali pa vam pomagamo na tistem delu, kjer ste naleteli na težavo.

 • Projekt gradnje novih objektov

Nudimo vam kompletno ureditev dokumentacije potrebne za gradnjo novih objektov, od idejne zasnove, projektov za pridobitev gradbenega dovoljenja, do projekta za izvedbo, skratka celotno projektno dokumentacijo. Seveda pred ureditvijo dokumentacije nudimo svetovanje in kasneje prevzamemo vsa izvedbena dela.

 • Notranja in zunanja ureditev obstoječih ali novih objektov

Ureditev obstoječih ali novih objektov je sestavljena iz skupka idej, kjer najboljšo ali ali več idej združimo v eno in jo potem razvijemo v končni izdelek. Na podlagi tega naredimo idejni izris objekta. Po uskladitvi naših idejnih zasnov z vašimi željami izdelamo celotno potrebno projektno dokumentacijo. Na podlagi izrisa postavitve pohištva, izbora talnih in stenskih oblog ter izbora barv za stene in strope izrišemo 3D načrt, s katerim dobite popolno predstavo svojega novega prostora z izbranimi materiali in barvami. Dela zajemajo od rušenja starih sten, do postavitve novih v primeru ureditve obstoječih objektov. Na koncu sledi tudi izbor svetil, zaves in druge dekoracije. Z našimi zvestimi sodelavci vam izdelamo izbrano pohištvo in uredimo vaš prostor »na ključ«.

 • Izdelava pohištva in ostale opreme po meri

V sodelovanju s skrbno izbranimi partnerji izdelujemo pohištvo in ostalo opremo po meri, pri čemer sledimo najnovejšim modnim trendom opremljanja stanovanj ali poslovnih objektov. Pri izdelavi pohištva je poudarek na kakovosti, stilski dovršenosti, funkcionalnosti in udobju.

 • Stavbno pohištvo

Stavbno pohištvo je ključnega pomena vsake zgradbe. Pravilno izbrani materiali omogočajo varno in ekonomično uporabo. Seveda je pomemben tudi videz izbranega stavbnega pohištva, saj okna, vrata in ograje dajo zgradbi značilen in unikaten videz. Posredujemo različne tipe stavbnega pohištva, kjer lahko izbirate med različnimi materiali, barvami in stili ter seveda različnimi cenovnimi razredi.

 • Razsvetljava

Razsvetljavo potrebujemo povsod in od sodobne razsvetljave pričakujemo učinkovitost, minimalno porabo energije ter seveda estetsko in dekorativno dopolnitev prostora. Nudimo vam širok izbor svetil različnih cenovnih razredov in seveda strokovno svetovanje ter po želji projektiranje.

 • Talne obloge

Izbira talnih oblog odločujoče vpliva na dom in poslovni prostor kot vizualno celoto, obenem pa odraža življenjski slog uporabnikov prostora. Ponujamo vam širok izbor kakovostnih in cenovno dostopnih talnih oblog.

 • Izbira zaves in dekoracije

Zavese so pomemben dekorativni del v prostoru, katere se morajo lepo ujemati s celotnim prostorom. Pri izbiri je pomembna usklajenost barv, vzorcev, materialov in seveda stila. Pomagamo vam pri izbiri zaves in svetovanju. Zavese vam tudi zašijemo in namestimo. Prav tako vam pomagamo in svetujemo pri izbiri ostalih dekorativnih izdelkov, kot so dodatki z izbranim tapetniškim blagom, posteljnina in pregrinjala, prti, dekorativne blazine, vaze,…

 • 3D prikazi/rendering

Pri preureditvi ali gradnji objektov vam po izdelanih načrtih in izbrani ideji izdelamo tudi 3D prikaz vašega novega objekta, doma, pisarne. 3D izris omogoča lažjo predstavo novih prostorov, prav tako pa olajša pot oblikovanja prostorov, pohištva skladno z vašimi željami. Marsikomu je izris tudi v pomoč pri izbiri barvnih kombinacij, saj se lahko barve sten in pohištva popravljajo ali zamenjajo in tako ima naročnik pred seboj predogled objekta, katerega si zlahka predstavlja do zadnje podrobnosti.

Povpraševanje, sporočilo, vprašanje?

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.