Nasveti

PRENOVA KOPALNICE

Lepa in urejena kopalnica pomeni tudi lep začetek in zaključek dneva. Prostor mora biti udoben, všečen in enostaven za vzdrževanje osebne higijene, obenem pa mora zagotavljati intimo vsakega uporabnika kopalnice.

Kaj vse je potrebno pri prenovi kopalnice? Najprej  načrt in izbor dobrega izvajalca del. Z vnaprej načrtovanimi deli se izognemo zamudam in nepotrebnim stroškom. Obnova poteka cca teden dni, v tem času se odstrani obstoječa keramika in oprema, zamenja vodovodna in ponavadi tudi elektroinštalacija, sledi ponovno tlakovanje ter montaža opreme. Če razmišljate o prenovi vaše kopalnice vas vabimo, da nas kontaktirate in z veseljem vam naredimo celovito ponudbo, brez skritih stroškov...

LADO MRAZ_Unnamed Space-16

MENJAVA OKEN

Čas naredi svoje. Tudi pri oknih. Prej ali slej se srečamo z menjavo le-teh. Boste izbrali lesena, plastična ali aluminijasta? Vsi si želimo za svoj denar dobiti čim več, zato se odločajte premišljeno glede na arhitekturo hiše, všečnost, svoja lastna prepričanja. Dandanes je izbira pestra, prav tako so med različnimi proizvajalci lahko precejšnje cenovne razlike, okna pa so načeloma vsa toplotno in zvočno dobro izolirana. Važno je, da svoje želje in odločitve zaupate usposobljenim izvajalcem, kateri bodo strokovno opravili svoje delo. V našem podjetju strankam vedno svetujemo in pripravimo par ponudb na osnovi različnih zasteklitev ter materialov. Objekt vedno ustrezno zaščitimo, stara okna odstranimo in odpeljemo ter strankam ponudimo zadovoljen pogled skozi očiščena, nova okna.

Copy of DVOJČEK KAJUHOVA_Unnamed Space-14

BARVE, BARVE, BARVE

In spet smo pri barvah... Da bi vaš dom postal privlačen in všečen, ne rabite dragega dizajnerskega pohištva. Psihološki učinek rabe močnih kontrastnih barv v  prostoru je zagotovo enak postavitvi novega dragega kosa pohištva v prostor. Zato ne zavrzite stare mize, omarice ali stola. Naj zažarijo v prostoru z močno, novo barvno prevleko, seveda v kombinaciji barv sten vašega doma.

STANOVANJE VANDA IN MIHA_Unnamed Space-17

MLADINSKO STANOVANJE

Prvo stanovanje - sanje vseh maldih.. In kako pričarati igrivost, sproščenost in udobno počutje v mladinskem stanovanju? Predvsem lahko to energijo ustvarimo s pravilno izbranimi barvami, oblikami pohištva in ostalimi vzorci dekorativnih predmetov. Preden se odločimo za barvne odtenke se vprašajmo, katera barva najbolje odraža našo osebnost, saj imajo ravno barve moč, s katerimi lahko dosežemo različna počutja, odpravimo razne nepravilnosti prostora in si tako ustvarimo prijetnoprvo mladinsko stanovanje. Več v naši galeriji Mladinsko stanovanje.

Copy of DVOJČEK KAJUHOVA_Unnamed Space-9

PRENOVA KUHINJE

Kuhinja je prostor v stanovanju, katero čas nahitreje prehiti in obenem prostor, kjer se običajno največ zadržujemo, zato nam dodatno zadovoljstvo prinese še tako majhna sprememba, obnova ali celo popolna preobrazba. Mogoče že imate idejo, kako spremeniti kuhinjo, lahko pa vam pri tem pomagamo z delno ali celotno izvedbo. V naši galeriji si lahko pogledate slike naših zadnjih projektov.

HIŠA ŽIROVNICA_Unnamed Space-20

DEKORATIVNE ZAVESE

Z dekorativnimi zavesami obogatimo svoj bivalni prostor. Pravilna izbira odtenka in dizajna v široki ponudbi na tržišču, usklajena s stilom opremljenega doma in ostalih dekorativnih elementov, bo v vaš dom pričarala toplino in prijetno bivanje. V enakem dizajnu si omislimo še dekorativne blazine ali prešito odejo. In vaš prostor bo spet kot nov..

18acb989-0678-4acf-b81f-1e600e9b3f48

V PRIČAKOVANJU POMLADI

Prihaja pomlad in toplejši dnevi, vi pa želite prenoviti ali osvežiti svoj bivalni prostor, ne da bi zapravili celo premoženje... Prevladuje bela barva? Razbijte jo z novimi zavesami in okrasnimi blazinami v barvnih vzorcih in privoščite si en udarni barviti kos pohištva. Zakaj ne bi sledili letošnji modni smaragno zeleni barvi? Bodite pogumni, čopič v roke, ko pa se je naveličate, samo ponovite postopek z drugo barvo. Smaragdno zelena barva bo v vaš prostor vnesla svežino in eleganco. Celoten videz prenovljenega prostora pa obvezno zaokrožite s pomladnim cvetjem v lončku enake barve.

Povpraševanje, sporočilo, vprašanje?

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.