O nas

Notranja oprema prostora Viking Kranj je podjetje z več kot 20-letno tradicijo v opremljanju notranjih prostorov. Nudimo vam svetovanje in kompleten inženiring notranje opreme prostora, ki zajema projektiranje, izdelavo, dobavo in montažo.

Opremljamo:

  • poslovne objekte (gostinske lokale, hotelske sobe, pisarne, šolske učilnice, trgovske lokale ...)
  • individualne hiše ali posamezne prostore (kuhinje, sobe, kopalnice ...)

Z našo pomočjo in strokovno nadgradnjo so svoje želje uresničili že mnogi naročniki. Sedaj tudi vaše želje lahko postanejo resničnost. Naši sodelavci vam bodo prisluhnili, svetovali in navsezadnje namenili toliko časa in truda, kolikor bo potrebno do končne izvedbe, ki vas bo popolnoma zadovoljila. Vsakega projekta se lotimo premišljeno in individualno. Polna mera naše kreativnosti prepletene z vašimi željami na koncu ustvari edinstven in seveda prijeten notranji ambient za vsakega posameznika. Celotno načrtovanje in kasneje izvedba je ves čas podrejena naročniku in podprta s strokovnim znanjem našega delovnega tima, ki vam bo ustvaril bivalni prostor, v katerega se boste z veseljem vračali.

In cena? Posebno pozornost namenjamo finančnim zmožnostim naših naročnikov in naj trenutni težki časi ne bodo ovira vašemu klicu. Vsekakor vam bomo ponudili prvovrstno storitev za ugodno ceno in vsak žep.

Z vami in za vas ustvarimo bivalni prostor z 'dušo in srcem'!

Povpraševanje, sporočilo, vprašanje?

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.